Datinglivet: gode erfaringer med Be2 dating

Som notorisk single igennem mange år, har jeg efterhånden været igennem en del datingsider. Faktisk næsten alle, der tilbyder en gratis profil, for så er der ikke meget at tabe ved det. Ud over den tid, der skal bruges på at oprette en seriøs profil, naturligvis.

Det der slår mig er, hvor meget netop seriøsiteten svinger på tværs af de mange datingsider. For mens nogle er for os, der gerne vil mødes og lære hinanden at kende, er der mange sider, der ganske enkelt har for mange brodne kar, trolls eller hvad den slags nu går under.

Heldigvis har jeg haft en god succesoplevelse med Be2 dating.

Gode matches på Be2

Mange har fundet kærligheden med Be2 Dating siden 2004, hvor portalen gik i luften. Og måske det skyldes Be2 datings evne til at matche folk?

Siden kan nemlig finde relevante matches for dig, hvis du blot indtaster oplysninger om dig selv, og det du søger. Det er en god måde at blive præsenteret for potentielle dates på, og jeg må erkende, at maskinen har en rigtig god fornemmelse for, hvad der er et godt match. Matchet skabes på baggrund af interesse, værdier og personlighed, så du bliver med stor sandsynlighed præsenteret for en ligesindet, der også gerne vil lære dig bedre at kende.

Du bestemmer naturligvis selv, om du vil gøre mere ved de matches, du modtager. Gør du ikke, kan du blot vente på nye. Synes du derimod, at et match er spændende, er det bare at kontakte vedkommende. I kan herefter starte en chat, maile eller ringe sammen. Det er helt op til jer. Det hele starter dog med at tage første skridt og lave en gratis Be2 dating profil.

Regelmæssig oprydning på datingsiden

Be2 dating går meget op i deres datingservice. Derfor rydder de ofte ud blandt falske profiler m.m., så du kun møder reelle personer med interesse i dating. Falske profiler har ry for at sprede skår i datingverden, men Be2 gør en aktiv indsats for at imødekomme problemet i deres univers. Og dermed kommer vi faktisk også omkring den eneste ulempe, jeg ser på Be2 dating (og datingsider generelt), nemlig de falske profiler.

Disse opvejes heldigvis mere end rigeligt af en masse positive sider. Dine personlige data beskyttes nemlig, der er hurtig og god kundeservice og så er du i fuld kontrol over din profil. Netop det betyder også, at du kan bestemme, hvor meget andre skal kunne se. Så hvis du kun ønsker at give indledningsvis adgang til din profiltekst, så bliver det sådan. På den måde lærer en potentiel partner dig faktisk også lidt bedre at kende, end hvis han eller hun blot så et billede og vurderede dig på baggrund af en stereotyp.

Den endelige dom: du skal prøve selv

Jeg har været heldig med mine matches og oplevelser på Be2. Jeg har fået et par virkelig gode dates ud af det, som faktisk næsten førte til et forhold. Karrieren umuliggjorde det dog – og så var der en smule afstand geografisk, men min pointe er: Be2 dating fungerer!

Om du er lige så heldig, må du selv ind og undersøge. Mit råd er dog klart, at du skal se at skrive dig op og komme i kontakt med nogle nye mennesker. Der er nemlig fyldt med varme hjerter, når du logger ind og møder de andre brugere.

Indlægs forfatter: admin