Brug hypnose til at afhjælpe din flyskræk

Man kan døje med mange forskellige slags forbier og skræk; højdeskræk, vandskræk, flyskræk etc. På mange måder kan disse være med til at sætte en stopper for de ting man gerne vil og det at opleve ting. Især flyskræk kan være til gene, da man herved ikke kommer særlig langt, uden at det tager enormt lang tid. Ofte så handler det om noget, som der måske er en god grund til at være bange for, men i det store hele så er det irrationelt. For selvfølgelig kan det gå galt, når man er ude at flyve, men sandsynligheden for det er enorm lille. Problemet er blot at man kun hører om det, når det går galt ligesom med alt andet, da det ville være en utrolig kedelig nyhed at fortælle om de mange fly, der hver dag lander uden problemet og kommer sikkert i land.

Lider man trods alt af flyskræk, så kan det være svært at bearbejde lige gyldigt, hvor fjollet man selv ved eller synes, det er. Altså kan man have brug for noget hjælp til at komme af med. Her kan man komme på kurser og tage terapi og så er der også hypnose. Med hypnose kan man gå ind og arbejde med det, som spænder ben for en i underbevidstheden. Måske er der et særligt minde eller en skræmmende oplevelse, som gør at man har udviklet sin flyskræk. Altså kan det være en god måde at komme videre på ved at få hjælp til sin flyskræk med hypnose. Det er i hvert fald en mulighed, der er værd at overveje, hvis problemet er alvorligt. For det er altså ikke sjovt ikke at kunne komme med ud at flyve og derved stå i vejen, for at kunne komme afsted på en dejlig ferie med hele familien.

 

Flyskræk kan, som så meget andet, afhjælpes med hypnose

 

Selvom hypnose er en alternativ vej at gå, så er det en reel mulighed. Dette i og med at mange har oplevet gode resultater denne vej. Her ikke kun i forhold til rygestop, men også alverdens andre dårlige vaner, fobier. Herunder også sådan noget som flyskræk. Alle disse ting, som er med til at gøre ens hverdag besværlig eller i hvert fald sætte en stopper for nogle ting. Hypnose er altså noget, der kan hjælpe til at komme af med alt dette også, hvis det er flyskræk man lider af. Så det er bare at prøve det af og gøre hverdagen nemmere.

Indlægs forfatter: admin