Billige dråber – Blækpatroner til fair pris

Man hører ofte, at blækpatroner er den dyre del af en printer. At det når man skal have nye blækpatroner, at det går op for én, at det er dyrt at printe. Og at det sommetider bedre kan betale sig at købe en ny printer i stedet for at købe nyt blæk. Det passer ikke. Men prisen på blækpatroner varierer meget, og det handler selvfølgelig om, at finde nogle til en fair pris. Derfor skal du bruge lidt tid på google for at finde frem til den bedste pris. Der kan sagtens være stor prisforskel selvom det er præcis det samme produkt. Så kig lidt rundt inden du trykker køb. Endvidere kan det være en god ide, at tjekke forhandleren ud inden du køber hos dem. Har de fået gode eller dårlige anmeldelser på nettet? Leveringstid og produktets kvalitet kan ofte tjekkes, hvis du googler forhandleren. 

Det skal du vide før du køber nye blækpatroner

 

Når du leder efter billige dråber skal du være sikker på, at du køber de rigtige blækpatroner. I dag ligger de fleste printer-manualer på nettet og det er sjældent at man får en manual med i købet. Så find ud af hvilket navn og nummer din printer har og find manualen frem på nettet. Her kan du læse hvilke blækpatroner printeren bruger. Der findes mange forskellige blækpatroner, så dette punkt er super vigtigt. Det er alt for ærgerligt at bestille nogle gode billige dråber, hvis de ikke passer til printeren. 

 

Hvad med refills? 

 

Før i tiden kunne det betale sig at købe refills til sine blækpatroner, men det kan det ikke rigtig mere. Der er stor chance for, at print-resultatet bliver dårligt og det er besværligt med påfyldningen. Så køb hellere de rigtige blækpatroner og undgå besvær og eventuelt forringet printkvalitet. 

 

Billige dråber – summasummarum 

1 – Find manualen frem (via google eller i fysisk form). 

I manualen finder du blækpatronernes modelnummer. Så er du helt sikker på, at du køber de rigtige billige dråber. 

2 – Brug lidt tid på google. 

Bare fordi hjemmesiden ligger forrest i google, er det ikke nødvendigvis den bedste forhandler eller den billigste pris. Så brug lidt tid på at finde frem til den bedste pris. Priserne varierer, og der er mange penge at spare, når du finder den billigste forhandler. 

3 – Tjek forhandleren ud. 

Her skal du igen bruge dine research skills. Undersøg om forhandleren har fået gode eller dårlige anmeldelser. Levering og produktets kvalitet er gode parametre at kigge efter og heldigvis er folk gode til at skrive anmeldelser på nettet – så du har faktisk en guide.  Find gode priser på billigedraaber.dk.

4. Undgå refills.

Det kan stort set ikke betale sig at købe refills. Der er risiko for, at print kvaliteten bliver dårlig og der kan være besvær med selve påfyldningen. 

 

Bruger du disse 4 tip, når du køber nye blækpatroner, er du ret sikker på at finde de rigtige og billigste. Og køber du over nettet frem for en fysisk butik er der som oftest penge at spare. God fornøjelse. 

Indlægs forfatter: admin