Badeværelse som er flot

Hejsa alle sammen!

Jeg er lige kommet hjem fra at have besøgt en dejlig kvinde i en uges tid – ja det var rimeligt frækt besøg og jeg tror ikke det var meningen men det blev bare sådan, hehe – sjovt som livet det spilder en et ps engang i mellem – men det er altsammen helt fint og vi har da også aftalt at skulle besøge hinanden igen.

Noget som jeg var vil med hjemme hos hende var hendes Badeværelse som var rigtigt lækkert – der var ingen rigtig krims krams og det var ærligt talt -hamrende sexet.

Nu er jeg nervøs fordi hun næste gang skal besøge mig og jeg vil gerne imponere hende.

Er det en god ide at hyre et murerfirma til at komme og renovere ens badeværelse ?

Det kunne bare være mega fedt at tage røven på hende og vise hende et lige så lækkert badeværelse som vi så kan hygge os i – med gulv varme, hehe.

 

Indlægs forfatter: admin