Advokat i Hadsund og Hobro

En advokat hos Advokathuset Helle Larsen giver et overblik over de givne muligheder og tilbyder rådgivning med udgangspunkt i det pågældende behov.
Se mere om advokaterne.

 

Hos Advokathuset Helle Larsen arbejdes der på at sikre både private borgere og virksomheders retsstilling. Her er advokaterne specialister indenfor familieret, der hjælper ved bl.a. familie- og arveret, dødsbobehandling og civilesager, samt erhvervsrådgivning, konkurs og ejendomshandel.

Her er hver enkelt sag unik og det er essentielt at rådgivningen lever op til kundens forventninger, hvad end det drejer sig om gæld, bodeling eller erstatning ved vold.

Advokaterne hos Advokathuset Helle Larsen, hjælper med at skabe overblik over de juridiske problemstillinger og efterfølgende finde den ideelle løsning.

Advokathuset Helle Larsen er bosat i Hadsund og Hobro, hvor man altid er velkommen til at besøge advokaterne, eller foretrækker man en snak i egne omgivelser, er dette også en mulighed. Advokathuset dækker hele området mellem Randers og Aalborg – hvilket vil sige hele Himmerland og Kronjylland.

Indlægs forfatter: admin