Så let kan du holde din opgang ren

Når man bor i et lejlighedskompleks, er der nogle fælles opgaver i forbindelse med vedligehold. Det er for eksempel alles fælles ansvar, at sørge for at opgangen er velholdt og ren. For mange beboere i en opgang kan dette kræve meget arbejde og kommunikation, fordi rengøringen skal fordeles mellem de forskellige beboere, og man skal afstemme forventningerne til rengøringen med hinanden. Her er to gode råd til, hvordan du kan holde din opgang ren og pæn i samarbejde med dine naboer.

Hold et møde med dine naboer

Hvis du gerne vil have lavet en god ordning, hvor der er klare regler for hvem, der skal gøre trappen ren hvornår, kan det være en rigtigt god idé at holde et møde med beboerne i din opgang. Du kan sende en invitation ud på forhånd, så alle føler sig velkomne og er indstillede på at have en dialog om rengøring af jeres trappe.

Til mødet kan alle fortælle, hvilke forventninger de har til rengøring af jeres trappe. I kan tale med hinanden og nå til en fælles enighed om, hvor ren i gerne vil have jeres trappe, og hvor ofte den skal rengøres.

Når I har afstemt jeres forventninger til rengøring af trappe, kan I opstille et skema, der viser hvornår de forskellige beboere skal deltage i rengøring af trappe. På den måde har i en fast plan, som alle er enige om, og som i altid kan henvise til, hvis der alligevel skulle opstå problemer i forbindelse med rengøringen.

Få professionel hjælp

Hvis du hellere vil bruge din tid og energi på noget andet end at gøre din opgang ren, kan du hyre en professionel til at rengøre trappen. Hos et rengøringsfirma kan du få professionel hjælp til rengøring af trappe og meget andet. Arbejdet bliver udført af mennesker, der er dygtige til at gøre rent, og som dermed efterlader et rigtigt flot resultat hver gang.

Mange mennesker bliver overraskede over, hvor billigt det er at få hjælp til rengøring af en trappe. rengøringen bliver nemlig udført af medarbejdere, der er uddannede og rutinerede i arbejdet. Det betyder, at de kan klare opgaven meget hurtigt og effektivt. Det har en effekt på servicens pris, som bliver meget lav.

Særligt i Århus er det meget populært at få hjælp til rengøring af trappe, fordi branchen er virkeligt god og effektiv i området. Man får en rigtigt god service til meget få penge.

Indlægs forfatter: admin